Leírás

A hornyolt és hornyolatlan rudak egy olyan termékkategória, amely valahol az építési fűrészáru és a raklapelemek között helyezkedik el, mivel ezek a csatornás és csatorna nélküli rudak úgy néznek ki, de nagyobb méretűek - mint a fűrészáru -, de a hasznosságuk a raklapelemekhez hasonló.

A hornyolt és hornyolatlan rudakat elsősorban azok a gyárak használják, amelyek nem tudnak szabványos raklapokat használni, mivel nem szabványos módszerekkel csomagolt árukat gyártanak, hanem az ügyfél megrendeléseinek megfelelően különböző méretű árukat állítanak elő. Mivel a saját áruit különböző méretekben szállítják be, ezért a raklapokat, amelyekre az árukat helyezik, szintén ezekben a méretekben kell beszállítani. Így a leghatékonyabb módja annak, hogy ilyen árukat lehessen csomagolni, az, hogy megvásárolják ezeket a rudakat, amelyekből egy megfelelő műhelyben, abban a gyárban, ahol az árut előállítják, raklapokat gyártanak.

Abban az esetben, ha az árut pánttal húzzák, a raklaplábként használt rudakon az ügyfél által meghatározott szélességű és mélységű horony alakítható ki (általában a horony a pánt méretei szerint készül), hogy a pánt, amellyel az árut rögzítik, beleilleszkedjen ebbe a horonyba, és ne "szökjön ki" a raklaplábról.

A hornyolt és hornyolatlan rudak készülhetnek bükkfából vagy puhafából, az áru típusától és a raklap felhasználásától függően. Ha az áru hosszabb vagy könnyen károsodhat, akkor a puhafát, míg a kisebb raklapokon lévő nagyon nehéz anyagok esetében a bükkfát ajánljuk.

Vállalatunk ezen kívül puhafából vagy nyárfából készült ékeket (támasztékként használt) gyárt hengeres áruk raklapokra történő csomagolásához és szállításához. Általában ezeket a támasztékokat a hornyolt és hornyolatlan rudakból készült raklapok/euró-raklapok felső felületén alkalmazzák.

A termék képein példákat láthat a hornyolt és hornyolatlan rudakból épített raklapokra, valamint arra, hogyan lehet őket ékekkel vagy ékek nélkül használni, illetve hogyan lehet az árukat ilyen típusú raklapokra csomagolni.

Részletek

Hosszúság 0.25 - 8 m.
Szélesség 2 - 50 cm.
Magasság 2 - 50 cm.
Fafajta bükk, nyár, puhafa
Csomagolás módja fémpánttal meghúzott csomagok, max. 1,5 t.
Technológiai szárítás igen (kérésre).
Hőkezelés igen (kérésre).
Egyéb műszaki adatok kérésre a következők alkalmazhatók: sarkok/oldalak csiszolása vagy hornyolás a pánthoz

Képek

Rudak képek

Kattintson a képre annak nagyításához.

Kérjen ajánlatot

Kérjük, adja meg az összes kért információt az alábbi űrlapon. Az összes szükséges információ kitöltésével biztos lehet benne, hogy teljes körű, objektív és költségoptimalizált ajánlatot készítünk Önnek.

A csillaggal jelőlt mezők kötelezőek.

 

 

 

Ajánlatkérés: rudak