A vállalat csak a megrendelő kérésére biztosítja a raklapok szállítását.

A szállítási ár a megrendelt raklapok mennyiségének függvényében egyeztethető.

Ami a szállítható mennyiségeket illeti, a terméktől függően, a raklapkategóriába tartozó termékek tekintetében, vagy raklapok, amelyek egy teherautóra (teherautóra) rakodhatók, az ezen a weboldalon feltüntetett szabványos modellek szerint 650 és 800 raklap vagy euró-raklap/ teherautó rakomány között változik.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a teljes tehergépkocsihoz szükségesnél kevesebb raklap/euró-raklap rendelése esetén a szállítási díj nem változik, és a teljes tehergépkocsihoz szükségesnél kisebb raklapok rendelése esetén a szállítási költség/raklap megnő, és a raklap végső ára is növekszik.

A mennyiséget tekintve fűrészáru vagy raklapelemek, legfeljebb 24 köbméter / teherautó rakodható, rendszerint 1 köbméter / 1 csomag.

A tűzifa akár 24 tonna / teherautóra is rakodható, akár rönkről, akár hasított tűzifáról legyen szó: ömlesztve vagy raklapokra rakva. Ha a tűzifa nyers, akkor 22-23 raklap (vagy köbméter) tűzifa kerül egy teherautóra, míg ha száraz, akkor akár 26 raklap tűzifa is rakodható.

A bükkfa és puhafa hulladékot súlytól függetlenül teherautónként 24 raklapra rakják.

A szállítás nem vállalatunk tevékenysége, hanem a vállalatunk által különböző magyarországi áruszállító vállalatokkal kötött nemzeti és nemzetközi szállítási szolgáltatási szerződések alapján történik. Ügyfeleinknek garantáljuk, hogy minden egyes szerződés esetében egyeztetéseket folytatunk, és a legkedvezőbb árakat biztosítjuk az áruszállításra ügyfeleink számára.

Vállalatunk csak saját termékeihez biztosít szállítást, és nem nyújt külön tevékenységként szállítási szolgáltatásokat.