Leírás

Másodlagos tevékenységként (amikor a raklap és euró-raklap gyártásból fennmaradó szabad kapacitásunk van) bükkfa fürészárut is állítunk elő.

A bükk fűrészáru előállítható szegélyezett, félszegélyezett (csak az egyik oldalon szegélyezett) vagy szegélyezetlen formában, A, AB, B és C minőségi osztályokban, három hosszkategóriában: hosszú (2+ m), rövid (1-1,95 m) és rövidebb (0,2-0,95 m). Általában olyan ügyfelektől fogadunk el megrendeléseket, akik mindhárom minőségi osztályban és hosszkategóriában tudnak fűrészárut vásárolni. Ami a vastagságot illeti, ezt általában az ügyfél kéri, ami pedig a szélességet illeti, csak olyan ügyfelek megrendeléseit fogadjuk el, akik a bükkfűrészárut a rönkből származó szélességben vásárolják meg, hogy a rönkből a maximális hatékonysággal tudjuk a hozamot optimalizálni, és elkerüljük a feldolgozott rönk felesleges veszteségeit.

Ami a bükk fűrészáru nedvességtartalmát illeti, a megrendelő igényeitől függően a fát nyers (nedvességtartalom 30%+), nedves (nedvességtartalom 30%-ig), félszáraz (nedvességtartalom 24%-ig) vagy száraz (nedvességtartalom 18%-ig) formában tudjuk kiszállítani

A bükk fűrészárut általában méret és nedvességtartalom szerint csomagolják 1-1,5 m3-es kötegekbe, súlya 800 kg és 1,5 tonna között van.

Részletek

Általános jellemzők:

Hosszúság 0.2 - 8 m.
Szélesség 2 - 50 cm.
Magasság 2 - 50 cm.
Fafajta bükkfa
Csomagolás módja fémpánttal meghúzott csomagok, 1-1.5 m3, max. 1,5 t.
Technológiai szárítás igen (kérésre).
Hőkezelés igen (kérésre).
Egyéb műszaki adatok szélezett vagy szélezetlen (kérésre)

Minőségi osztályok:

A osztály piros szív nélkül, csomómentes
AB osztály a piros szívet és/vagy csomókat a kereskedelmi megállapodás után fogadják el
B osztály a rendeltetési ország szabványának megfelelően elfogadott a piros szív és/vagy csomók
C osztály piros szív és/vagy csomók, repedések elfogadhatók

Hosszkategóriák:

Hosszú 2+ m.
Rövid 1 - 1.95 m.
Nagyon rövid 0.2 - 0.95 m.

Nedvességtartalom mértéke:

Nyers 30%+
Nedves 25-30%
Félszáraz 19-24%
Száraz maximum 18%

Képek

Bükk fűrészáru képek

Kattintson a képre annak nagyításához.

Kérjen ajánlatot

Kérjük, adja meg az összes kért információt az alábbi űrlapon. Az összes szükséges információ kitöltésével biztos lehet benne, hogy teljes körű, objektív és költségoptimalizált ajánlatot készítünk Önnek.

A csillaggal jelőlt mezők kötelezőek.

Ajánlatkérés: Bükk fűrészáru