Leírás

Vállalatunk elsősorban kétféle puhafa fűrészárut gyárt: rakomány elválasztókat és építési fűrészárut.

Rakományleválasztók puhafából származó termékeket ügyfeleink saját csomagolási tevékenységeik során használják fel. Egyes vállalatok például a raklapon lévő árursorokat puhafa elemekkel, például rudakkal (7x7 vagy 8x8 cm-es), lécekkel vagy deszkákkal választják el egymástól. A rakományelválasztók gyártása az egyik fő tevékenységünk, mivel általában ezt a fűrészáru típust a raklapokkal együtt rendelik meg, és ezért elsőbbséget élveznek a gyártásban, mivel a raklapok/euró-raklapok a fő üzletágunk.

Az építőiparban használt puhafa fűrészáru cégünk másodlagos tevékenysége. Ilyen fűrészárura csak akkor vállalunk megrendelést, ha az árukra vonatkozó megrendelések teljesítése után szabadok vagyunk a termelésre.
A legmodernebb, precíziós vágást biztosító gépekkel, számítógépekkel, lézerekkel, modern irányítókkal stb. felszerelve vállalatunk képes kiváló minőségű puhafa fűrészárut előállítani. Kisebb méretű fűrészárut (lécek, deszkák, merevítők, szegélyek) és nagyobb méretű (szarufa, gerenda, szekrény) is tudunk gyártani. A raktárakkal ellentétben, ahol a fűrészáru szabványos méretekben érkezik, az előny, amit mi kínálunk ügyfeleinknek, a testreszabás lehetősége mind a fűrészáru hossza, mind a szélessége és vastagsága tekintetében (például: ha Önnek 5,4 m-es gerendákra van szüksége, mi pontosan erre a méretre tudjuk vágni, míg a fatelepek 6 m-es gerendákat árulnak, és Ön 0,6 m veszteséget szenved el). Így a tőlünk vásárolt fűrészáru, mivel az ár ugyanaz, de a veszteség kizárásával a végső ár olcsóbbá válik.

A főbb fafajok, amelyekből puhafa fűrészárut állítunk elő (az éves vágott mennyiség sorrendjében): lucfenyő, jegenyefenyő, Douglas-fenyő, fenyő, vörösfenyő.

A puhafa fűrészárut szegélyezett vagy szegélyezetlen formában állítjuk elő, és kérésre a fűrészáru is lehet iparilag 14%-os nedvességtartalomra szárítani vagy hőkezelni az IPPC - ISPM15 szabvány szerint.

Részletek

Hosszúság 0.25 - 8 m.
Szélesség 2 - 50 cm.
Magasság 2 - 50 cm.
Fafajta lucfenyő, jegenyefenyő, Douglas-fenyő, fenyő, vörösfenyő
Csomagolás módja fémpánttal meghúzott csomagok, 1-2 m3, max. 1,5 t.
Technológiai szárítás igen (kérésre).
Hőkezelés igen (kérésre).
Egyéb műszaki adatok szélezett vagy szélezetlen (kérésre)

Képek

Puhafa fűrészáru képek

Kattintson a képre annak nagyításához.

Kérjen ajánlatot

Kérjük, adja meg az összes kért információt az alábbi űrlapon. Az összes szükséges információ kitöltésével biztos lehet benne, hogy teljes körű, objektív és költségoptimalizált ajánlatot készítünk Önnek.

A csillaggal jelőlt mezők kötelezőek.

Ajánlatkérés: Puhafa fűrészáru