Leírás

Vállalatunk másodlagos tevékenységként raklap elemek, illetve euró-raklap elemek gyártását is vállalja más raklap- és euró-raklapgyártó vállalatok számára Magyarországon, illetve az EU országaiban.

A raklapelemek árai köbméterenként vagy a teljes igényelt raklapelem mennyiségre kerülnek kiszámításra, amely a későbbi összeállításához szükséges. Az árajánlat módjától függetlenül a számlázás köbméterben történik a Magyarországon hatályos jogszabályok szerint.

Általában a raklap lábai (hasábok) hosszú, 1,5-2 m-es hosszú rudak formájában készülnek, amelyeknek a láb három oldala közül kettő van kialaítva, majd a gyárban, ahol a raklapokat gyártják, a lábak harmadik oldalán bevágásokat hajtanak végre. Így a lábak raklapelemei a fürészáruhoz hasonló csomagok formájában szállíthatók. Az ügyfél kérésére a lábak mindhárom oldala bevágható, abban az esetben ha a csomagolás ládákban történik. Ezt a jóval magasabb előállítási költség, illetve a magasabb végár miatt nem javasoljuk.

Az euró-raklapok (EUR/EPAL típusú raklapok) esetében az ezen raklapok gyártására előírt EUR/EPAL szabványok szerint gyártunk raklapelemeket.

Szükség esetén vállalatunk biztosítja az ISPM15 szabvány szerinti szárítást és hőkezelést, valamint a gyártott raklapelemek szállítását Magyarország vagy az EU országai bármely pontjára.

Megemlítjük, hogy a raklapok elemeinek gyártását vállalatunk csak akkor vállalja, ha szabad termelési kapacitással rendelkezünk a raklapok és euró-raklapok gyártási tevékenysége után.

Részletek

Hosszúság 0.6 - 6 m.
Szélesség 5 - 14.5 cm.
Magasság 1 - 1.35 cm.
Fafajta bükk, tölgy, gyertyán, jegenyefenyő, fenyő, lucfenyő, Douglas fenyő, nyárfa
Csomagolás módja fémpánttal meghúzott csomagok, 1-2 m3., max. 1,5 t.
Technológiai szárítás igen (kérésre).
Hőkezelés igen (kérésre).
Raklap lábak (hasábok) rudak alakjában (félkész - 2 oldal) vagy kockák (kész - 3 oldal) formájában

Képek

Raklap elemek képek

Kattintson a képre annak nagyításához.

Kérjen ajánlatot

Kérjük, adja meg az összes kért információt az alábbi űrlapon. Az összes szükséges információ kitöltésével biztos lehet benne, hogy teljes körű, objektív és költségoptimalizált ajánlatot készítünk Önnek.

A csillaggal jelőlt mezők kötelezőek.

Ajánlatkérés: Raklap elemek