Leírás

Egyhasználatos raklapok: "one-way pallets"

Gyártási kapacitásunk nagy részét egyszerhasználatos raklapokra fordítjuk (vagy "one-way" raklapok).

A legtöbb esetben az ügyfelek azt kérik, hogy ezek a raklapok legyenek olcsóbbak még akkor is, ha gyengébb minőségűek, tekintve, hogy zerepük az, hogy csak egyszer tartsák az árut, utána pedig selejtezésre kerülnek. Ezeket a raklapokat elsősorban könnyű, legfeljebb 500 kg-os áruk számára tervezték.

Ami az általános méreteket illeti, gyártunk egyhasználatos raklapokat standard méretekben (1200x800, 1200x1000, 600x800 mm) és atipikus méretekben (minimum 600 mm szélességtől vagy hosszúságtól maximum 6000 mm szélességig vagy hosszúságig).

Ami a deszkák szélességét/vastagságát illeti, az egyhasználatos raklapok esetében általában 50 és 80 mm közötti szélességet és 13 és 15 mm közötti vastagságú deszkákat használunk. Például, ha a raklapok keményfából (pl. bükk, tölgy, gyertyán) készülnek, akkor 50-70 mm széles és 13 mm vastag deszkát, ha pedig puhafából (pl. fenyő, vörösfenyő, lucfenyő, nyárfa, hárs stb.), akkor 70-80 mm széles és 13-15 mm vastag deszkát lehet választani. Még ha egyszer használják is, ezek a raklapok a fafaj és a minőség alapján ugyanúgy kalibrálva vannak, mint a többi raklapok vagy euró-raklapok: az árutól, annak felhasználási, kezelési, tárolási és szállítási módjától függően.

Ami a fa minőségét és az elemeket illeti, amelyekből készülnek, az egyhasználatos raklapokat, mivel eleve olcsónak kell lenniük, általában a rönk oldalából (fedelek) és olcsó lécből vagy rönkből gyártjuk, mint például nyárfából, ami pedig a raklapelemek (alátétek és keretek) minőségét illeti, ezeken a raklapokon megengedettek a ferde elemek, nagyobb csomók vagy korhadások, mindaddig, amíg a raklap stabil marad, és alkalmas az áru súlyának és a rendeltetésszerű használatnak való megfelelésre.

Részletek

Raklap hossza 600-2000 mm.
Raklap szélessége 600-2000 mm.
Raklap magassága 119 és 125 mm között.
Deszka szélessége 70 és 800 mm között.
Deszka vastagsága 13 és 15 mm között.
Deszkák száma a felső síkon 5, 7, 9, 11 db.
Lábak magassága 80 mm.
Lábak szélesség/hossza 70 és 80 mm között.
Szegek típusa csavart
Szegek hossza 38 és 80 mm között.
Szegek átmérője 2,3 és 2,5 mm között.
Szegek alkalmazási módja pneumatikus
Anyag bükk, tölgy, gyertyán, jegenyefenyő, fenyő, lucfenyő, Douglas fenyő, nyárfa
Teherbírás 500 kg-ig.

Képek

Egyszerhasználatos raklapok képek

Kattintson a képre annak nagyításához.

Kérjen ajánlatot

Kérjük, adja meg az összes kért információt az alábbi űrlapon. Az összes szükséges információ kitöltésével biztos lehet benne, hogy teljes körű, objektív és költségoptimalizált ajánlatot készítünk Önnek.

A csillaggal jelőlt mezők kötelezőek.

Ajánlatkérés: Egyszerhasználatos raklapok