Leírás

Bükk hulladék: raklapozott tűzifa

"Bükk hulladék" "Tűzifa" kategória terméke ami fő tevékenységünkből, a raklapok/euró-raklapok előállításából származik valamint a másodlagos termelőtevékenységből, a bükkfa fűrészáru gyártásából.

A keletkező hulladékot megfelelő méretűre vágják, hogy központi, terrakotta vagy pék/pizza kemencében felgyújtsák, és szabványos 1x1x1.8 m3 tűzifának előírt raklapokra csomagolják.

A bükkfahulladékot tartalmazó raklapok 1 köbmétert fát (hulladékból) tartalmaznak. A nyers (vagy frissen vágott) hulladék körülbelül egy tonna / m3 és száraz, meleg szezon után körülbelül 800 kg / m3, míg két meleg évszak után súlyuk 700 kg / m3-re csökken.

A bükkfahulladék kiválóan alkalmas pizzázóknak és pékségeknek. A teljes bükkhulladék nagy részét a pékségeknek szállítjuk.

A bükkhulladék nagy előnye, hogy vékonyabb lévén gyorsan szárad.

A bükk hulladékot normál teherautókon (13,6 ml-es ponyvás félpótkocsin) szállítjuk az ország egész területére, azzal a feltétellel, hogy amikor szállítást igényelnek, legalább egy komplett teherautót rendeljenek, azaz 24 raklapot (vagy köbmétert). Magánszemélynek történő kiszállításhoz a minimális mennyiségi feltételen kívül targoncát kell biztosítani a kirakodáshoz, illetve kézi lerakodás esetén a teherautó érkezésekor legalább 5 fős kirakodást kell biztosítani, a teherautók számára biztosítani kell a bejutást a kirakodás helyére, illetve a kirakodás helyéhez ne legyen 22 t alatti korlátozású út (egyes helyeken helyi adót kell fizetni bizonyos tonnaszám túllépése esetén).

Részletek

Raklap hossza 1 m.
Raklap szélessége 1 m.
Raklap magassága 1.8 m.
Fa térfogata / raklap 1 köbméter
Raklap súlya max. 1 t nyersen/ min. 700 kg szárazon.
Fafajta bükk.
Raklapok száma / teljes teherautó 24 db.
Minimális rendelés erre a termékre 24 db.

Képek

Bükk hulladék képek

Kattintson a képre annak nagyításához.

Kérjen ajánlatot

Kérjük, adja meg az összes kért információt az alábbi űrlapon. Az összes szükséges információ kitöltésével biztos lehet benne, hogy teljes körű, objektív és költségoptimalizált ajánlatot készítünk Önnek.

A csillaggal jelőlt mezők kötelezőek.

 

 

 

Ajánlatkérés: Bükk hulladék