Leírás

Puhafa hulladék: tűzifa

A puhafa raklapokeuró-raklapok és fűrészáru gyártási tevékenységünk során puhafa hulladék keletkezik, amelyet megfelelő méretűre vágunk, hogy központi fűtésben és terrakottában meg lehessen gyújtani, és szabványos tűzifa raklapokra csomagoljuk, amelyeknek mérete 1x1x1,8 köbméter.

A vállalatunkba feldolgozott fő puhafafajták, amelyekből hulladék keletkezik: jegenyefenyő, lucfenyő, fenyő és Douglas fenyő.

A puhafa hulladékkal ellátott raklapok 1 köbméter fát tartalmaznak. Nyersen (frissen vágott) ezek a hulladékok átlagosan körülbelül 800 kg / m3, szárazon pedig átlagosan 650 kg / m3.

A puhafa hulladékot elsősorban tűzgyújtásra használják, de sok esetben nyers tűzifaként is használják.

A puhafa hulladék nagy előnye, hogy vékonyabb lévén gyorsan szárad.

A puhafa hulladékot normál teherautókon (13,6 ml-es ponyvás félpótkocsin) szállítjuk az ország egész területére, azzal a feltétellel, hogy amikor szállítást igényelnek, legalább egy komplett teherautót rendeljenek, azaz 24 raklapot (vagy köbmétert). Magánszemélynek történő kiszállításhoz a minimális mennyiségi feltételen kívül targoncát kell biztosítani a kirakodáshoz, illetve kézi lerakodás esetén a teherautó érkezésekor legalább 5 fős kirakodást kell biztosítani, a teherautók számára biztosítani kell a bejutást a kirakodás helyére, illetve a kirakodás helyéhez ne legyen 22 t alatti korlátozású út (egyes helyeken helyi adót kell fizetni bizonyos tonnaszám túllépése esetén).

Részletek

Raklap hossza 1 m.
Raklap szélessége 1 m.
Raklap magassága 1.8 m.
Fa térfogata / raklap 1 köbméter
Raklap súlya max. 800 kg. nyersen/ min. 650 kg szárazon.
Fafajta fenyő, vörösfenyő, lucfenyő, douglas.
Raklapok száma / teljes teherautó 24 db.
Minimális rendelés erre a termékre 24 db.

Képek

Puhafa hulladék képek

Kattintson a képre annak nagyításához.

Kérjen ajánlatot

Kérjük, adja meg az összes kért információt az alábbi űrlapon. Az összes szükséges információ kitöltésével biztos lehet benne, hogy teljes körű, objektív és költségoptimalizált ajánlatot készítünk Önnek.

A csillaggal jelőlt mezők kötelezőek.

 

 

 

 Ajánlatkérés: Puhafa hulladék