Leírás

Tűzifa: hasított és raklapozott

Másodlagos tevékenységként vállalatunk időszakosan termel raklapozott tűzifát is termel.

A raklapozott tűzifát 25, 33 vagy 50 cm-es méretre hasítják, vastagsága 5-15 cm. Általában az ügyfél megköveteli, hogy a tűzifa vékonyabb vagy vastagabb legyen, a saját preferenciájától és felhasználási módjától függően.

A tűzifa termékhez csak magas fűtőértékű kemény rönköket használunk. A legtöbb tűzifát bükkfából állítjuk elő. A rönkpiac kínálatától függően gyertyánból, gyertyán, cserefa vagy tölgy tűzifát is tudunk ajánlani.

A tűzifa szabványos 1x1x1,8 m méretű raklapokra van csomagolva, 1 m3-t tartalmaz. Egy raklap/euró-raklap tömege 1-1,1 t/m3 nyers állapotban és 800-850 kg/m3 körül miután megszáradt. A szárítás a meleg évszakban természetesen történik, a hideg évszakban pedig iparilag. Iparosított tűzifaszárító kapacitásunk kb. 200 raklap (vagy köbméter) havonta.

Megjegyzés: a tűzifát vállalatunk időszakosan állítja elő, emiatt nem tudunk határozott szállítási időt garantálni. Ha tűzifa készletünket szeretné megtudni, vagy mikor kerül raktárra, kérjük, használja a kapcsolatfelvételi űrlapot vagy a termék "Ajánlatkérés" részét.

Részletek

Raklap hossza 1 m.
Raklap szélessége 1 m.
Raklap magassága 1.8 m.
Fa térfogata / raklap 1 köbméter
Raklap súlya max. 1.1 t nyersen/ min. 850 kg szárazon.
Fafajta bükk, gyertyán, tölgy.
Tűzifa hossza 25 cm vagy 33 cm vagy 50 cm
Tűzifa vastagsága 5-15 cm.
Raklapok száma / teljes teherautó nyers: 22 raklap (vagy köbméter) száraz: 24 raklap (vagy köbméter).
Minimális rendelés erre a termékre nyers: 22 raklap (vagy köbméter) száraz: 24 raklap (vagy köbméter).

Képek

Tűzifa (hasított) képek

Kattintson a képre annak nagyításához.

Kérjen ajánlatot

Kérjük, adja meg az összes kért információt az alábbi űrlapon. Az összes szükséges információ kitöltésével biztos lehet benne, hogy teljes körű, objektív és költségoptimalizált ajánlatot készítünk Önnek.

A csillaggal jelőlt mezők kötelezőek.

  

Ajánlatkérés: Tűzifa (hasított)